UKRAINE RIB FACTURERS AAAFIA I LE Osofaiga a RUSIA

Iukureini, BRIG o se tasi o kamupani sili ona tele gaosi mea fa'afefete i le lalolagi ma ua matua a'afia i osofa'iga a Rusia.

O le itu i matu sasaʻe o Iukureini o loʻo siomia ai le aai o Kharkiv o se tasi o eria na lagona le vave o le osofaʻiga a Rusia.O le fale lea o le BRIG, lea e fai mai o ia o le gaosiga sili ona tele i le lalolagi o RIBs, faʻapea foʻi ma isi kamupani e lua i le vaega lava o pisinisi - Grand ma Gala.

Ukrainian RIB faufale, BRIG o le aupito tele o le tolu ma fa faasologa eseese o vaa.E faia e Grand ni tama'i fa'ata'ita'iga ta'ito'atasi a'o Gala e ofoina atu fa'afiafiaga ma va'a fa'atau i le tele o lapopo'a.

Peter Carlson NZ distributor mo Brig, fai mai o le tapunia o le falegaosimea e mautinoa lava e i ai se aafiaga i le sapalai, e ui o le a le umi, e leai se tasi na te iloaina i le taimi nei.Fai mai a ia, talu mai le 2009 na ia faʻatau atu le faitau selau o Brigs mai le isi itu.

“O le tele o le 6m-8m centre consoles ua sili ona lauiloa ma o le taimi nei o loʻo i ai le matou numera o loʻo okaina, ae o lea matou te le iloa poʻo afea pe o le a taunuʻu mai".Na ia ta’ua e na’o nai fa’ata’ita’iga o lo’o maua pea mai le latou fanua o Tamaki i Sasa’e, Family Boats.


Taimi meli: Sep-15-2022